Gadeledning

Etablering af gadeledning for HMN Naturgas på Køge Havn i april 2009

PE-Svejsning

Smed Keld Boe i færd med at PE-svejse gasrør

Retablering

Retablering af asfalt efter kabellægning

http://www.iankerandersen.dk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/533812Slideshow_lang_gas.jpg http://www.iankerandersen.dk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/713312Slideshow_PE_svejsning.jpg http://www.iankerandersen.dk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/114007Slideshow_asfaltretablering.jpg

Kompetencer 

I. Anker Andersen A/S udfører anlægsarbejder, både som nyanlæg, reparation, vedligeholdelse og renovering. Vi har siden 1964 - uafbrudt - arbejdet med anlæg for telekommunikation, el, vand & kloak m.m. Siden 1984 også med anlæg af naturgasledninger og vi er landets største inden for dette område.

Vore største kunder de sidste 10 år er TDC, HMN Naturgas I/S, DONG energy, TELIA-STOFA og SEAS-NVE, men vi arbejder også for stat, kommuner, virksomheder og private.

Vi har stor ekspertise i nedgravning af telefonkabler, lysledere incl. trækrør og iblæsning, tv-kabler og skabe, vandledninger incl. svejsning, gade-og stikledninger til gas incl. svejsning, samt brug af jordfortrængningsudstyr, men laver alle typer anlægsopgaver.